Propra header 'Golven'
Software
Windows & Linux development

Software

Automatisering... het klinkt wellicht ingewikkeld, maar kan uw digitale leven wel een stuk makkelijker maken. Een eenvoudig programma om vaak gedane taken automatisch te laten verlopen, resulteert niet alleen in tijdwinst, maar zal ook de kans op het maken van fouten reduceren.

Met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen voor Windows is geen uitdaging te groot. Is uw onderneming op zoek naar een geautomatiseerde oplossing voor een probleem? Wellicht kan Propra in korte tijd een oplossing voor u ontwerpen.

Praktijkvoorbeeld

ppRenamer - Een Windows-applicatie waarmee het mogelijk is in een keer grote hoeveelheid bestanden te zoeken, filteren en te hernoemen.

 
Ewoud Sanders
"
Nooit aan gedacht dat je een programmeur zou kunnen inhuren om een tool te schrijven voor handelingen op een pc die je tot vervelens toe herhaalt. In Josha van Praag vond ik precies de programmeur die ik zocht: snel van begrip, creatief, iemand die mijn lekenwensen meteen kon omzetten in een slim, makkelijk te bedienen, goed werkend programma dat mij enorm veel tijd scheelt. Ik kan hem dus van harte aanbevelen!

Ewoud Sanders (journalist en taalhistoricus)