Propra header 'Waterplantjes'
Web development
client & serverside (PHP, Go, HTML, JavaScript, CSS)
Een greep uit
door Propra ontwikkelde websites:
crescas.nl
swissvax.nl
ottomania.nl

Web development

Propra ontwikkelt websites en webapplicaties. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn websites voor o.a. scholen, (web-)winkels, zelfstandig ondernemers & stichtingen.

De klant staat bij Propra centraal. Propra heeft een eigen Content Management System (CMS) ontwikkeld met basis-modules voor pagina- en databasebeheer. Per project worden, afhankelijk van de wensen van de klant, volledig op maat gemaakte modules gerealiseerd.

Propra kan hierdoor volledig maatwerk leveren, en elk gewenst project, of het nu een webwinkel, een facturatiemodule of een video-blog is, ontwikkelen!

Frontend & backend

Onder frontend valt de website die uw klanten en relaties bezoeken. De backend is de 'achterkant' van de site. Hier logt u in op het CMS en kunt u de content van de frontend aanpassen.
Dankzij dit systeem heeft u te allen tijde de volledige controle over uw website.

Compatibiliteit & standaarden

W3C Propra streeft ernaar om in elk ontwerp zoveel mogelijk de webstandaarden, zoals opgesteld door het World Wide Web Consortium (W3C), na te leven. Tevens wordt gestreefd naar compatibiliteit met de courante browsers (IE8+, Chrome, Firefox, Safari, Opera).

Benieuwd of uw webbrowser up-to-date is? bekijk hier uw browser details

Innovatie

HTML5Propra zit er continu bovenop! Nieuwe technieken uitproberen? HTML5, Ajax, SMS, PDF generering, brandless embedded video's, shorturls, blogs, tablet-specifieke (bijvoorbeeld iPad) designs, Creditcard betalingen, iDEAL implementatie, etc. Propra denkt graag met u mee.

Zo ziet het eruit...

Joods Educatief Centrum 'Crescas'
(schetsontwerp Luna 3)

... en dit is wat klanten ervan vinden

 
Michel Waterman
"
Voor een kleine organisatie met twee websites en een wekelijkse digitale nieuwsbrief is een goede webmaster van levensbelang. Josha van Praag is die creatieve en kundige webmaster waar wij al jarenlang op steunen. Hij denkt mee, heeft voor ieder probleem een oplossing. Met het gebruiksgemak van onze websites scoren wij goed. Het aantal hits op onze site stijgt van jaar tot jaar. Dankzij een goed doordacht CMS kunnen wij alle dagelijkse handelingen zelf eenvoudig verrichten. Josha is al jaren dè steunpilaar bij al onze digitale uitingen.

Michel Waterman (directeur Joods Educatief Centrum 'Crescas')